Družbena odgovornost

Filharmonija

KULTURA

V skladu s svojo vseslovensko naravnanostjo podpiramo vrhunske kulturno-umetniške dogodke, kot sta dogodek v sklopu Festivala Ljubljana in Zlati abonma Cankarjevega doma.

 

Festival Ljubljana

Festival Ljubljana domači in tuji javnosti zagotavlja vrhunske kulturo-umetniške vsebine mednarodno priznanih umetnikov, hkrati pa omogoča domačim umetnikom, da na njem predstavijo svoja dela. Ker cenimo odličnost in spodbujamo domače kulturno ustvarjanje, smo sponzor dogodkov v okviru tega festivala. 

Tudi to sezono nam bo festival postregel s številnimi izjemnimi koncerti, ki se jih letos še posebej veselimo. Program dogodkov si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Marko Vitas 1634

 

Zlati kotički

Mercator v svojih izbranih centrih omogoča tudi prijetno druženje "zlati generaciji". Zlata mreža organizira izvajanje programa za aktivno in ustvarjalno druženje starejših. V "zlatih kotičkih" tako v sodelovanju z lokalno skupnostjo, lokalnimi društvi upokojencev, prostovoljci in podporniki prispevajo k višji kakovosti življenja ljudi v svoji okolici in nudjo starejšim kakovostne vsebine.

zlata mreza