Družbena odgovornost

Slika1

IZOBRAŽEVANJE

Sredstva vsako leto namenjamo za Državno tekmovanje v tehniki prodaje, s čimer mlade, nadobudne dijake srednjih trgovskih šol iz celotne Slovenije spodbujamo, da se čim bolje izurijo za dobre prodajalce, ki jih zmeraj radi sprejmemo v svoje vrste. Prav tako v trgovskih srednjih šolah po Sloveniji postavljamo in obnavljamo učne prodajalne. Prisotni smo tudi na konferencah, kot so Slovenska marketinška konferenca, Poslovna konferenca Portorož, Konferenca o trgovini, itd.

 

Državno tekmovanje v tehnikah prodaje

Že po tradiciji podpiramo vsakoletno državno tekmovanje dijakov srednjih trgovskih šol v tehniki prodaje. Po eni strani jim omogočamo, da svoja znanja in veščine preizkusijo v  pravem prodajnem okolju – v kateri izmed naših večjih prodajaln, po drugi strani pa s simboličnimi nagradami spodbujamo najboljše k odličnosti v izbranem poklicu. Dobre prodajalce namreč v Mercatorju vedno potrebujemo.

Tekmovanje v tehniki prodaje

 

Konferenca o trgovini

Kot največji slovenski trgovec z več kot šestdesetletno tradicijo, bogatim znanjem in izkušnjami ne samo sledimo trendom na področju trgovske dejavnosti, ampak jih tudi aktivno soustvarjamo. Vsakoletna strateška konferenca o trgovini je zato za nas pomemben strokovni dogodek, ki ga podpremo tudi s sponzorskimi sredstvi.

6O9A7515

20161019 085801