Kariera

Kako do zaposlitve v Mercatorju?

Banner postopek zaposlitve 686x300px

Kako poteka selekcijski postopek?

Zavedamo se, da uspeh podjetja temelji na naših zaposlenih, zato izbiri novih sodelavcev posvečamo posebno pozornost.

Koraki do zaposlitve:

1. Prijava kandidata
2. Administrativna selekcija
3. Razgovor
4. Psihološko testiranje (za določena delovna mesta)
5. Izbor kandidata
6. Zdravniški pregled
7. Podpis pogodbe

Selekcijski postopek se prične tako, da se kandidat prijavi na prosto razpisano delovno mesto, kamor priloži tudi svoj CV. V kolikor ustreza pogojem razpisanega delovnega mesta, ga povabimo na razgovor, kjer se bolje seznanmo s pričakovanji ter možnostmi sodelovanja. Razgovor je odlična priložnost za kandidata, da nas vpraša vse, kar ga v zvezi z bodočim delovnim mesto zanima. 

Kandidate, ki se prijavijo na vodstvena, vodilna ali strokovna delovna mesta, čaka tudi psihološko testiranje. Izvajajo ga psihologi, ki so usposobljeni za uporabo testov, hkrati pa poskrbijo, da se z vsemi pridobljenimi podatki ravna strokovno in zaupno. Testi nam omogočajo bolj objektiven vpogled v sposobnosti in osebnostne lastnosti kandidatov ter nam služijo kot dodaten pripomoček pri odločanju o izbiri pravega kandidata.

Na osnovi predhodnih korakov, opravimo po potrebi še drugi krog razgovorov, kamor povabimo ožji izbor najbolj ustreznih kandidatov ter izberemo tistega, ki s svojimi lastnostmi in izkušnjami kar najbolj ustreza prostemu delovnemu mestu. 

Banner EB 686x300px

Niste našli prostega delovnega mesta, ki bi ustrezalo vašim znanjem, željam in pričakovanjem?

Svojo vlogo nam na lahko pošljete tudi, če noben razpis ne ustreza vašemu profilu, kljub temu pa bi si želeli svojo kariero razvijati v našem delovnem okolju. Vpišite se v našo bazo, če se bo pojavila potreba po zaposlitvi posameznika vašega prpfila, vas bomo kontaktirali.  

Kontakt: zaposlitev@mercator.si