Medijsko središče

Lumpi bo razveselil otroke na letovanju

S humanitarno akcijo "Peljimo jih na morje 2012" želi Rdeči križ Slovenije ob podpori donatorjev tudi letos omogočiti 500 otrokom iz socialno ogroženih družin teden dni počitnic na morju. V Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS Debeli rtič po besedah vodje Ane Žerjal, pridejo na letovanje otroci z vrečko v roki. "S seboj nimajo niti pripomočkov za osebno higieno, zato jim s pomočjo partnerjev zagotovimo vsaj osnovne izdelke, ki jih potem tudi odnesejo domov."

"V Mercatorju se zavedamo, da se v finančni in socialni stiski znajde vsako leto več družin in prepogosto to prizadene tudi otroke. Zato smo se odločili, da podpremo humanitarno akcijo Peljimo jih na morje! z blagovno znamko Lumpi, ki osrečuje otroke z zdravo prehrano, oblačili in igračami. Za namen akcije bomo darovali vsem 500 otrokom, ki bodo letovali v okviru akcije, pakete Lumpi, ki jih bodo lahko odnesli s seboj. Želimo si, da bi otroci, ne glede na to od kod prihajajo, bili srečni, igrivi, ustvarjalni in imeli svoje sanje."

Blagovna znamka Lumpi poleg darovanih paketov, podpira akcijo tudi preko obešank akcije Peljimo jih na morje, ki so nameščena na otroška oblačila Lumpi. S tem njihove stranke vabijo k darovanju sredstev za letovanje otrok in starejših na letoviščih Rdečega križa Slovenije Debeli rtič in Punat.

Peljimo jih na morje