Medijsko središče

Banner Foto Maxi gourmet 686x300px3

Maxi gourmet market odprt za vse okuse

Mercator je prenovil celotni notranji in zunanji ambient samopostrežne market trgovine Maxi. Nastal je Maxi gourmet market, ki bo gotovo privabljal tako stalne kot tudi nove kupce in bo postal eno najbolj trendovskih mest za nakupovanje in druženje. Ponudbo Maxi gourmet poleg marketa zaokrožajo še slaščičarna, restavraciji Romansa in Maxim ter aperitiv bar.

Tomislav Čizmić, predsednik uprave Skupine Mercator, je ob odprtju prenovljenega Maxi gourmet marketa poudaril: Maxi gourmet market ne ponuja samo izbranih izdelkov in odličnih storitev, nima zgolj nove preobleke, ampak je koncept, trend in nazoren primer širšega poslovnega modela in strategije. Je lokalen, je nacionalen, regionalen, tudi svetovljanski, pa vendar domač«.

  • Celovita ponudba

Maxi gourmet market z novimi strežnimi in samopostrežnimi oddelki zagotavlja vrhunsko nakupovalno izkušnjo in udobnost nakupovanja.

Banner Foto Maxi gourmet 1400x916px

Maxi gourmet market je konceptualno razdeljen na tri dele, in sicer na toploteko in ponudbo že pripravljene hrane, na samopostrežni del za manjše sprotne nakupe in na razširjeno ponudbo tudi za večje nakupe vsakega gospodinjstva.

Ne glede na življenjski slog in trenutne potrebe je torej v Maxi gourmet marketu združena celovita ponudba tako za hiter prigrizek, okusen obrok ali pokušanje česa novega kot za dnevni ali tedenski nakup. Maxi gourmet market zdaj vabi tudi z odlično ponudbo t.i. ulične hrane in s ponudbo domačih preprostih jedi kot gurme izdelkov z vsega sveta, novost pa so še suši kotiček, gurme picerija in ribarnica.

  • Pomembna naložba

Pri prenovi prostora so bili potrebni inovativni pristopi in projektantske rešitve, da je prostor, ki je del zaščitene arhitekturne dediščine, zdaj prilagojen zahtevam najmodernejše tehnologije v trgovini.

Banner Foto Maxi gourmet 1400x916px3

Največji izziv je bilo v kratkem časovnem oknu (malo več kot en mesec) omogočiti vse logistični procese. V trgovino je vgrajena najmodernejšo oprema, posebej je omembe vreden sodoben in energetsko učinkovit sistem hlajenja, ki uporablja ekološko neoporečen hladilni plin CO2.  Odgovorno upravljanje s porabo električne energije se kaže tudi na vgradnji ekološko varčne LED razsvetljave in sistema prezračevanja z varčnimi napami.

  • Inovativne storitve

Pri nakupih pa bodo gotovo v pomoč sodobne rešitve, od M skena do aplikacije Moj M z mobilno denarnico in virtualnimi računi ter novimi, še bolj dovršenimi samopostrežnimi tik-tak blagajnami.

Zagotovljena je  tudi hitra wi-fi povezava,  v pasaži pa še možnost brezžičnega polnjenja mobilnih telefonov. Za prijetno zvočno spremljavo skrbi interni radijski program samo za Maxi, na ploščadi najdete postajo z električnimi skiroji Mik Mik, ob večjih nakupih pa je parkiranje v garažni hiši brezplačno. Seveda bo Maxi gourmet market nenehno skrbel tudi za degustacije, promocije in presenečenja ter obilo novosti in sodobnih trendov.

  • Tudi pasaža z novim utripom

Z novo kulinarično ponudbo tudi pasaža dobiva nov utrip, saj v sodobno premljeni zdaj tam lahko posedite in kupljeno v Maxi gourmet marketu tudi pojete, napolnite mobilne naprave, se družite ali le opazujete živahen mestni utrip. Maxi je namreč že desetletja stičišče prebivalcev središča mesta, zaposlenih v okolici, dijakov in študentov, obiskovalcev mesta in turistov.

Banner Foto Maxi gourmet 1400x916px2

Maxi gourmet market odprt za vse okuse

Ljubljana, 24. 10. 2019 - Mercator je prenovil celotni notranji in zunanji ambient samopostrežne market trgovine Maxi.