Medijsko središče

skakalci 686x300px

Mercator še naprej podpira mlade smučarske skakalce

Eden pomembnejših gradnikov slovenske nacionalne identitete je gotovo šport, zlasti smučanje, ki ga mnogi označujejo za slovenski nacionalni šport. Mercator je dolgoletni partner Smučarske zveze Slovenija, zato z veseljem napovedujemo nadaljevanje našega partnerstva in podporo novim upom smučarskih skokov, ki nas navdihujejo in navdušujejo.

Zavedamo se, da uspeh ni nekaj, kar se zgodi čez noč. Zanj so potrebna leta truda in predanega dela, zato smo ponosni, da lahko mladim skakalcem ponudimo podporo, ki jo potrebujejo. Tako smo na novinarski konferenci skupaj z vodstvom Smučarske zveze Slovenija predstavili pomen Mercatorjevih skakalnih taborov v Planici, na katere bomo letos peljali 100 otrok iz skakalnih klubov po vsej Sloveniji.

»Prepričani smo, da bomo letos nadaljevali uspešno sodelovanje. Šport nas povezuje, zato v Mercatorju z veseljem povezujemo najboljše in se veselimo nadaljevanja pisanja te zgodbe o uspehu, navdihu in predanosti,« je ob podpisu pogodbe poudaril pomočnik predsednika poslovodstva za korporativno komuniciranje Iztok Verdnik.

Predstavniki Smučarske zveze Slovenije pa so se ob tem zahvalili Mercatorju za dolgoletno sodelovanje, v okviru katerega se veselijo skupnih zmag tudi v prihodnje.