Medijsko središče

Baloni odlicnosti za na sefe

Naj šefi 2015

V četrtek, 12. 11. 2015, smo v veličastnem ambientu Ljubljanskega gradu svečano razglasili naj šefe 2015 in jim podelili priznanja.

Visoko nad mestom, so se v navzočnosti najvišjega vodstva Mercatorja zbrali najboljši med najboljšimi: vodje, ki so jim odličnost izrekli tako sodelavci kot vodstvo, ter tisti naši sodelavke in sodelavci, ki so si z nadpovprečnim delom in poosebljanjem vrednot Mercatorja prislužili najvišje priznanje v naši družbi – Nagrade Mercator.

Prireditev je potekala v znamenju sporočila iz slikanice Ele Peroci Moj dežnik je lahko balon, ki ga morda lahko parafraziramo tudi takole: Če v kaj zares verjameš, postane to uresničljivo. S klobukom odličnosti lahko poletiš visoko v nebo in s svojim delovanjem dosežeš neslutene višave. Nekaj takega je v kar se da veliki meri uspelo tudi našim tokratnim nagrajencem.

Naj šefe in dobitnike Nagrade Mercator ob tej svečani priložnosti nagovoril predsednik uprave Toni Balažič. Poudaril je, da so najboljši sodelavci, dobitniki priznanj in nagrad, tisti, ki pustijo sled. So tisti, ki so se pripravljeni prilagajati vsakodnevnim okoliščinam poslovanja in ki se ne bojijo sprememb, temveč se nanje konstruktivno odzivajo. Vsem nagrajencem se je zahvalil za dobro delo in jim čestital ob uvrstitvi med najboljše.

Priznanje Naj šef je letos prejelo 13 naših sodelavk in sodelavec, častni naziv pa si je prislužila Irena Žilič iz Marketa 19 Livade Izola.

Iskrene čestitke vsem letošnjim nagrajencem!