Medijsko središče

38. Državno tekmovanje v tehniki prodaje

Prejšnji teden je v organizaciji Srednje trgovske šole Maribor potekalo že 38. Državno tekmovanje v tehniki prodaje. V Mercatorju smo tudi letos sodelovali kot glavni sponzor, v naših prodajalnah (hipermarket Tabor II, Modiana Maribor ter Center tehnike in gradnje Maribor) pa je potekal tudi praktični del tekmovanja.

38. tekmovanje v tehniki prodaje

Nadobudni bodoči prodajalci, dijaki srednjih trgovskih šol iz vse Slovenije, so se pomerili na področju prodaje živil, malih ter velikih gospodinjskih aparatov, konfekcije, kozmetike in obutve.

38. tekmovanje v tehniki prodaje 2


Zaključna prireditev je potekala na Srednji trgovski šoli Maribor, kjer so pripravili tudi razstavo ob 65. letnici Mercatorja, glavnega sponzorja tekmovanja.

38. tekmovanje v tehniki prodaje 3

38. tekmovanje v tehniki prodaje 4

Nagrade so najuspešnejšim tekmovalcem podelili Mercatorjevi sodelavci Urška Žohar in Franc Golnar za market program, Nada Šepec za tekstilni program (Modiana) ter Danica Petek za tehnični program (M tehnika).

38. tekmovanje v tehniki prodaje 6

Veselje ob uspešno opravljeni preizkušnji – Mercatorjeva darilna kartica  in velika, odlična švicarska  čokolada, s katero smo v Mercatorju obogatili nabor izdelkov svoje trgovske znamke, sta res lepo darilo!


38. Državno tekmovanje v tehniki prodaje