Medijsko središče

VIT 5315

Mercator v enem tednu odprl sedem prenovljenih trgovin

Supermarket Ormož je že težko čakal na prenovo. Nov je predvsem oddelke sadja in zelenjave, delikatesa je prenovljena,m prav tako hladilna tehnika, police pa so znižane in izdelki preloženi. Pozitivno so presenečeni vsi kupci, ki so jim všeč predvsem sveži oddelki, zadovoljni pa so tudi zaposleni, saj se zdaj še bolje počutijo.

Market na Stritarjevi v Ljubljani je majhen, velik le 63 m2, vendar zdaj po prenovi vsekakor bolje zadošča potrebam kupcev, ki tja dnevno zahajajo. Izrazit je poudarek na grab & go ponudbi, torej sveže pripravljenih sendvičih, picah, pripravljenih solatah, novost so sveže stisnjeni sokovi na prodajnem mestu.

Tudi prenovljeni Market Brežice je zdaj urejen po konceptu »sosed«, torej sta večja predvsem oddelka s sadjem in zelenjavo in delikatesa, večja je tudi ponudba pakiranega mesa, nova je pekarnica z oglatimi picami. Ob odprtju je Mercator doniral 1.000 evrov Vrtcu Mavrica Brežice.

Market Trnovski pristan v Ljubljani je zdaj nekoliko večji, predvsem je bolj založena ponudba »grab & go« izdelkov, nekaj večji so oddelek sadja in zelenjave in toploteka z možnostjo ponudbe cvrtih jedi, večja je ponudba pakiranega mesa. Nova je hladilna in zamrzovalna oprema. Donacijo 1.000 evrov so predali Društvu Šent.

 

V petek, 24. aprila, odprli kar tri prenovljene Mercatorjeve trgovine

Market na Proletarski ulici v Ljubljani je zdaj nekaj večji, urejen po formatu sosed, torej je razširjena predvsem ponudba izdelkov za hitre nakupe in toploteka, izbira pekovskih izdelki vključno s picami, bureki in slaščicami, večji je oddelek sadja in zelenjave, nove so tri tik tak blagajne, priročen pa je tudi avtomat za kavo. Donacijo 1.000 evrov so predali Glasbeni šoli Moste – Polje.

V Marketu Vevče je prenova prinesla predvsem prenovo opreme, trgovina je bolj prehodna za boljše počutje kupcev, predvsem tistih, ki želijo hitre nakupe. Zato je dopolnjena tudi ponudba izdelkov za hitro zaužitje. Donacije 1.000 evrov je prejelo PGD Zgornji Kašelj.

V supermarketu Medvode je v celoti nova oprema, predvsem pa je prenovljen koncept nakupovalne poti, ki se začne s svežo linija, vključno s toploteko in postrežno mesnico. Nova je ponudba pic, v neživilskem delu in delu s suhim programom pa kupci hitreje najdejo, kar potrebujejo, saj je vse zelo pregledno. Supermarket je že na pogled zelo lep, pravijo.

 

Nekaj utrinkov