Medijsko središče

Slovenceva

Prenovljena Mercatorjeva hipermarket Savski otok in supermarket Slovenčeva

Mercator je v zadnjih dveh letih prenovil že 50 trgovin, tako sosedskih trgovin kot tudi supermarketov in hipermarketov, do konca leta pa jih nameravamo prenoviti še nekaj. Prenovljene trgovine kupcem ponujajo več udobja ob nakupovanju, potrebam kupcev smo prilagodili ponudbo, dodali smo nove storitve kot so toploteka, picopeka, sveži izdelki za takojšnje zaužitje.

Po novem Mercatorjevem konceptu za večje formate trgovin je zdaj hipermarket Savski otok v Kranju svetlejši in preglednejši, da kupci hitro najdejo, kar potrebujejo. Predvsem je povečana ponudba na oddelkih s svežimi izdelki in pridelki. Tudi prenovljeni supermarket Slovenčeva v Ljubljani ima večjo izbiro svežih izdelkov, predvsem pa večji pekarnico in odlično ponudbo v toploteki.

 

V obeh trgovinah so uredili tudi oddelek s sezonskimi izdelki, akcijski izdelki so atraktivno postavljeni. Več zase pa bodo našli tudi vsi, ki prisegajo na zdravo hrano in biološko pridelavo, večja je izbira izdelkov posebne hrane za diabetike in za tiste, ki radi pripravijo nekoliko bolj eksotične jedi.

Prvi odzivi kupcev v obeh prenovljenih trgovinah so zelo dobri, ambijent je prijeten, trgovke in trgovci pa imajo še prijaznejši nasmeh, saj se lahko še bolj posvetiju kupcem.