Medijsko središče

Odprli tudi prenovljen Hipermarket Mercator Ptuj

Nova je odlično založena ribarnica, ki ponuja veliko izbiro svežih in pakiranih rib, zamrznjene ribe v posebnih hladilnikih pa si kupci lahko sami postrežejo. Posebej pestra je tudi ponudba zelenjave in sadja, dodatno pa na sadnem otoku čaka velika izbira sveže rezanih sadnih in zelenjavnih solat, pripravljenih na prodajnem mestu, in že pripravljeno rezano sadje v lončkih.

Da kupci vedno bolj cenijo storitev, se kaže že tudi v mesnici, kjer čez leto glede na sezono pripravijo več kot 60 vrst različnih vrhunskih mesnih pripravkov, ki so že nared za žar, ponev, vok ali pečico.  Po naročilu tudi vakumirajo meso za zabave, poroke in prireditve.

Zdaj je v hipermarketu Ptuj večji tudi oddelek kruha s širšo izbiro v Sosedovi pekarni. Več vrst kruha in pekovskega peciva sproti pečejo v trgovini, da je vedno svež in hrustljav, velika pa je tudi izbira v trgovini pakiranega svežega kruha. Pečejo tudi pice, v toploteki pa so na izbiro sveže pripravljene jedi. Večji in dobro založeni so tudi drugi oddelki, denimo z igračami, s tehničnimi izdelki, tekstilnimi izdelki in izdelki za dom, s čistili in s posebej izbrano negovalno in dekorativno kozmetiko. Še bolje so založene tudi police s posebno hrano in izdelki ekološke pridelave.