Medijsko središče

Baner RiD zadruge 1100x480px za objavo za korpo

Radi imamo domače z novim zagonom

V okviru projekta Radi imamo domače krepimo sodelovanje z zadrugami.

Svojo podporo vsemu, kar je zraslo na domačih tleh in kar so ustvarile roke naših rojakov, smo spomladi poudarjeno izrazili z aktivnostjo Radi imamo domače, ki je postala stalnica našega delovanja. Na police svojih prodajaln smo že takrat postavili okoli 700 vrst domačih izdelkov in k sodelovanju povabili 70 novih, majhnih, butičnih dobaviteljev-domačij.

Svojo zavezo, da se zavzamemo za domače pridelovalce ter rejce z jesenjo udejanjamo še bolj sistematično -  tako, da se še tesneje povezujemo s slovenskimi zadrugami z vseh koncev Slovenije. Nabor domačih izdelkov v naših prodajalnah, ki nosijo rdeče srce – simbol te naše naravnanosti - , se je zdaj razširil že na okoli 900, sodelujemo pa že z več kot 20 zadrugami in 100 lokalnimi kmetovalci in pridelovalci!

Slovenski pozdrav

Z Radi imamo domače se bomo od oktobra dalje predstavljali tudi v medijih. Na televiziji poleg novega TV-spota ne spreglejte oddaje Slovenski pozdrav, s katero bomo kot sponzor skupaj z ambasadorji našega radi imamo domače do sredine decembra gostovali po Sloveniji.

Sobotna oddaja je bila posneta v Ljutomeru, z nami pa bodo tokrat predstavniki kmetije Trstenjak in kmetije Zel.

Ker imamo v Mercatorju radi domače!