Družbena odgovornost

mercator nadzorni svet2

Dobavitelji netrgovskega blaga in/ali storitev

Brezpapirno poslovanje z dobavitelji netrgovskega blaga in/ali storitev se je v Mercator d.o.o. izkazalo za zelo smiselno, saj porabimo manj časa in sredstev za obdelavo vhodnih dokumentov.

Želimo, da bi nam dobavitelji blaga in/ali storitev za lastno rabo v Mercator d.o.o. pošiljali račune elektronsko, zato smo  pripravili nekaj napotkov.

V Mercatorju smo uvedli elektronsko prejemanje e-računov za nakupe netrgovskega blaga in/ali storitev prek www.bizbox.eu oziroma ponudnika elektronskih poti ZZI, d.o.o.

E-računi, katere prejemamo od dobaviteljev netrgovskega blaga/in ali storitev, morajo biti pripravljeni v skladu s pravili in priporočili izdelave zapisa e-SLOG 2.0.

Na e-računu morajo biti navedeni vsi obvezni podatki, Mercatorjeva številka naročilnice, dogovorjene pripadajoče priloge pa izdelane v zbirnem formatu pdf.

V kolikor vam je rešitev sprejemljiva in izpolnjujete opisana priporočila in zahteve, prosimo da nam to sporočite na elektronski naslov psmeracun@mercator.si, da vam pošljemo soglasje.

Koristne povezave: